Az anyagok CO-extrudálási módszerével két különböző típusú membrán előnyeit egyesítették az élelmiszer-minősítést és a külső károsodás szembeni maximális ellenállást.

A tömlő élelmiszeripari szempontból jóváhagyott kettős belső fala lehetővé teszi a tej biztonságos átjutását anélkül, hogy az emberi egészségre veszélyes anyagok szabadulnának fel.

A speciálisan kialakított külső fal viszont azt a feladatot látja el, hogy megvédje a tömlőt mindazon szerves és egyéb elemek támadásaitól, amely a tehenészetekben megtalálhatóak.

Megfelel a BfR (európai) és az FDA (amerikai) élelmiszer-előírások követelményeinek.

A tömlő alapanyagának műszaki jellemzői lehetővé teszik, hogy szélsőséges hőmérsékleten is használható legyen: -25C°-tól +110C°-ig.

 

Jellemzői:

  • Megfelel a BfR (európai) és az FDA (amerikai) élelmiszer-előírásoknak.
  • Ellenálló a tejsav lerakódásával szemben
  • Rugalmas
  • Ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek
14 x 25 mm I 16 x 27 mm
Tekercs: 20 fm

 

TOVÁBBI TERMÉKEINK