Termék alkategória

MINI TEJÜZEMEK

KOMPLETT KISÜZEM KIALAKÍTÁSA

Főbb egységei a tejfogadás és tárolás, pasztőrözés, szeparálás és homogénezés, amelyek a tej elsődleges feldolgozását biztosítják.

 

TEJSZEPARÁTOR

  • A tejszín egy részét választja el a tejtől
  • A tejzsír felhasználható tejszín, vaj, tejföl, zsíros krémsajt, mascarpone, tejszínsajt készítéséhez. A kevesebb tejzsírt tartalmazó sovány tejből készülhet sajt, túró, fogyasztási tej stb.

 

PASZTŐRKÁD-SAJTKÁD

  • A tej hőkezeléséhez, tejtermékek készítéséhez (joghurt, sajt, aludtej, stb.) használhatók.
  • A sajt készítése programozható receptúra alapján történik.
  • A tej hőkezelése teljesen automatizált. Multifunkcionális szabályozóval az összes paraméter beállítható és tárolható.
  • Pasztőrkádaink 100-500 liter térfogat tartományban készülnek a kisüzemek igényeihez igazodva.

 

VAJKÖPÜLŐ

  • Háztáji, illetve kisüzemi felhasználásra gyártott vajkészítő gépek különböző méretekben,
  • Elektromos meghajtásának köszönhetően használatával gyorsan kis mennyiségű vajat készíthető,