Magas színvonalú

– SZOLGÁLTATÁSAINK –

Az élelmiszer-előállítás és élelmiszer-biztonság új kihívásainak megfelelően mi is folyamatosan változunk, de néhány dolog állandó: a szolgáltatások tartósan magas színvonala, a bizalomra épülő, ügyfélcentrikus szemléletmód és a korrekt partnerkapcsolatok.

Ezek az értékek minden anyagi megfontolást háttérbe szorítva első helyet kaptak a cég arculatának kialakításakor.

 

Fennállásunk alatt lelkiismeretes munkánkkal igazoltuk, hogy nemcsak a termékek forgalmazásában, hanem a folyamatos műszaki támogatásban is az ügyfelek első számú magyarországi partnerei vagyunk.

MÉRÉSI MEGOLDÁSOK

LABORATÓRIUMI ESZKÖZBESZERZÉS

FEJÉSTECHNIKAI RENDSZER

FORRÁSKOORDINÁCIÓ

SZERVIZ

FELADATORIENTÁLT MÉRÉSI MEGOLDÁSOK

Feladat-orientált mérési megoldást, készüléket keresünk ügyfeleinknek, amelyet beszerzünk, a helyszínen beüzemelünk, és a használatát betanítjuk.

Regionálisan sikerült piacvezető pozíciót elérni számos termékcsoportban, ami a kedvező minőség-ár-szolgáltatás mátrixnak köszönhető.

 • Teljes körű termékpaletta a minőségellenőrzés, élelmiszerbiztonság területéről- a fejéstől a végtermékig!
 • Világpiacon vezető vállalatok termékeit forgalmazzuk
 • Megbízható szakszerű gyors szervizszolgáltatás
 • Külföldi szakmai és kereskedelmi kapcsolatok
 • ISO 9001 minősítés
 • Magyar fejlesztésű sokféle technikai felszereltségű fejéstechnikai rendszer
 • Kedvező ár-minőség mátrix
 • Teljes körű laboratóriumi eszközbeszerzés
 • Komplett beszerzési forráskoordináció (támogatások, pályázatok)

TELJES KÖRŰ LABORATÓRIUMI ESZKÖZBESZERZÉS

Vállaljuk komplett laboratóriumok kialakítását, üzemi, fejlesztési megoldások kivitelezését (bútorok, kabinok, műszerek, elszívók, légkamrák).

Egyedi igények alapján, testre szabottan megtervezzük komplett mikrobiológiai laboratóriumok felszerelését, a beruházási költségvetést kívánságra előkészítjük partneri együttműködésben dolgozó szakértőink közreműködésével.

A tejüzemek részére komplett laboratóriumi szolgáltatásokat kínálunk:

 • Nyerstej átvételéhez, tisztítás ellenőrzéséhez
 • Gyártásközi, és késztermék vizsgálathoz
 • Mikrobiológiai vizsgálatokhoz

A minőség-ellenőrzési, irányítási rendszertől a berendezések beszerzésén, beüzemelésén át, a HACCP vagy auditálási programok kidolgozásáig teljes körű szolgáltatást nyújtunk partnereink részére.

DÍJNYERTES FEJÉSTECHNIKAI RENDSZER

A hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Kiállításon a legmagasabb szintű “Termék Nagydíj” elismerésben részesült a technológia, amely szinte a szakma “Oscar-díjának” tekinthető.

Teljes körű szolgáltatásokat kínálunk a fejéstechnológiában tervezéstől a kivitelezésig, de igény szerint tartástechnológiával kiegészítve, komplex projektek tervezését és kivitelezését is vállaljuk.

Farmtechnika területén fontosnak tartjuk partnereink igényeinek magas szintű kiszolgálását, amit a teljes körű fogyóanyag-kínálatunk (nem csak a HL minden fejési rendszeréhez), illetve képzett, tapasztalt szervizcsapatunk biztosít.

Szolgáltatási csomagunkban kiemelten kezeljük a telepirányítási rendszerek, illetve menedzsment szolgáltatások fejlesztését.

Az akár egyedi igényeket partnereinkkel közösen kialakított formában valósítjuk meg.

FORRÁSKOORDINÁCIÓ-PÁLYÁZAT

Meglévő, illetve leendő partnereinknek kínálunk pályázati úton történő beszerzési lehetőséget a tervezett beruházásokhoz.

Komplett pályázatok írásához, a finanszírozási lehetőségek feltárásához is segítséget nyújtunk.

SZAKSZERŰ, GYORS SZERVIZ

Termékeinkhez szaktanácsadást és szervizszolgáltatást biztosítunk

Az Agro Legato Kft. biztosítja Önnek a műszerek és fejőgépek garanciális és garanciaidőn túli javítását, karbantartását, valamint a műszaki szaktanácsadást és oktatást.

Olyan karbantartási és javítási szerződést kínálunk ügyfeleinknek, amelyben alacsonyabb költséggel, tervezhetően biztosíthatják berendezéseik folyamatos üzemeltetését.