TERMÉKKATEGÓRIA

FARMTECHNIKA

FEJÉSTECHNOLÓGIA

 
HUNGAROLACT FEJŐHÁZAK

A magyar fejlesztésű HungaroLact fejéstechnológia termékcsalád 2008-ban jelent meg a piacon, amelynek fogadtatása a cég számára is meglepően kedvező volt, rövid idő alatt sikertermékké vált bel- és külföldön.

2008-ban a hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Kiállításon a legmagasabb szintű „Termék Nagydíj” elismerésben részesült a technológia, amely szinte a szakma „Oscar-díjának” tekinthető.

Ismerve az ágazat helyzetét, és tudva azt, hogy a gazdák válság idején még jobban megnézik, mire adják ki a pénzüket, a nyomott tejpiaci árak mellett egy kedvező áron kapható berendezést kínáltunk azoknak, akik a jelenlegi nehéz helyzetben is új beruházásban vagy konstrukcióban gondolkoznak.

A juh- és kecsketartók körében is sokan érdeklődnek a HungaroLact iránt, azaz igényelnek olyan technológiát, amely a jelenlegi jövedelmezőségi viszonyok között kedvező áron lehetővé teszi számukra a minőségi gépi fejést.

FEJŐGÉP RÉSZEGYSÉGEK

 
KEHELYGUMI

Termékkínálatunkban különböző prémium minőségű utángyártott kehelygumik érhetőek el (hagyományos gumi és szilikon), kerek és háromszögletű – akár szelepelt kivitelben is, különböző típusú fejőházakhoz! (DeLaval, BouMatic, GEA-Westfalia, SAC, Fullwood, MilkLine, Milk-Rite/InterPuls, Gascoigne-Melotte, DairyMaster, Strangko, régi Westfalia, stb.)

• Fejőházakhoz, mobil és vezetékes és fejőgépekhez
• Megbízható minőség
• Hosszú élettartam (+20%)
• Elasztikus, így kíméletes a fejés
• Csökkentheti a tőgygyulladás okozta termeléskiesést
• Világpiacon vezető gyártótól közvetlen beszerzéssel

Kehelygumi kalkulátor - gazdaságossági számítás

 

Tudja, mennyit költ kehelygumira?

Mikor lesz a következő csere időpontja?

Ne hagyja az utolsó pillanatra a döntést, számolja ki most online KALKULÁTORunkkal és nézze meg mekkora éves költségmegtakarítással számolhat, ha az Agro Legato Kft-re bízza fejőgumi rendelését.

Számoljon gyorsan, könnyen, egyszerűen! Mentse el az eredményét, nyomtassa ki az elemzést és takarítson meg akár több százezer Ft-ot évente!

Kehelygumijaink használatával +20% élettartam növekedéssel számolhat, optimálisan akár évente 1 csere költségét is megspórolhatja!

 

TÖMLŐ

Tömlőválasztékunkban különböző típusok elérhetőek (tejtömlő, egyes ill. kettős pulzátor tömlő, kombinált tej és puzátor tömlő, vákuumtömlő, spirálbetétes kitárazó tömlő), speciális betétes „O-Pure” tejtömlő, stb.

• Minőségi tejtömlő szarvasmarha, juh vagy kecske fejőgépekhez
• Gumi, szilikon és PVC tömlőzet
• Különféle típusú és méretű tejtömlők, egyes-, és kettős pulzátor tömlők, vákuumtömlők, kitárazó spirálozott tömlők nagy választékban