Az anyagok CO-extrudálási módszerével két különböző típusú membrán előnyeit egyesítették az élelmiszer-minősítést és a külső károsodás szembeni maximális ellenállást.
A tömlő élelmiszeripari szempontból jóváhagyott kettős belső fala lehetővé teszi a tej biztonságos átjutását anélkül, hogy az emberi egészségre veszélyes anyagok szabadulnának fel.
A speciálisan kialakított külső fal viszont azt a feladatot látja el, hogy megvédje a tömlőt mindazon szerves és egyéb elemek támadásaitól, amely a tehenészetekben megtalálhatóak.
Megfelel a BfR (európai) és az FDA (amerikai) élelmiszer-előírások követelményeinek.
A tömlő alapanyagának műszaki jellemzői lehetővé teszik, hogy szélsőséges hőmérsékleten is használható legyen: -25C°-tól +110C°-ig.
Jellemzői:
- Megfelel a BfR (európai) és az FDA (amerikai) élelmiszer-előírásoknak.
- Ellenálló a tejsav lerakódásával szemben
- Rugalmas
- Ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek
TOVÁBBI TERMÉKEINK