Tejvizsgáló műszer teljesen automata tisztító- és öblítőrendszerrel, valamint zérópont meghatározással a gyors és pontos tejvizsgálathoz. A műszer zsír, fehérje, laktóz, szárazanyagtartalom, fagyáspont és sűrűség meghatározására alkalmas.

Jellemzői:

  • Egyszerű 5 gombos kezelés
  • Automatikus karbantartás: Legfeljebb öt különböző időpont adható meg a különböző karbantartási tevékenységekhez: öblítés tisztítás nulla pont kalibrálás Így a rutinfeladatok automatikusan befejeződnek.
  • Teljesen automatikus tisztító és öblítőrendsze, valamint zérópont meghatározás
  • Zsír, fehérje, laktóz,  szárazanyagtartalom,  fagyáspont és sűrűség meghatározása
  • Párhuzamos interfész (nyomtató csatlakozás)
  • Soros interfész (PC -kapcsolat)
  • Mérési egység 0.01%
  • Paraméterek kalkulált algoritmusok alapján meghatáriozhatóak:
    • sűrűség
    • fagyáspont
  • Mintaszám: A készülék beállítható gyors vagy pontos mérésre
    • Gyors mérés:40 másodperc = 90 minta óránként
    • Pontos mérés: 90 másodperc = 40 minta óránként
  • Minta térfogata: 12-20ml között
  • 230V, 180W, USB, párhuzamos és soros port
  • 43 x 20 x 43 cm
  • 7 kg

 

A tejmintát szivattyú segítségével szívja a mérőcellákba. Mind a zsírtartalmat, mind az SNF -et hőmérő hatások (RedBox) segítségével határozzák meg.

További hullámhosszak

A fehérjét, a laktózt, a sűrűséget és az ásványi anyagokat ezenkívül egy második mérőcella segítségével határozzák meg, amely kombinált impedancia / zavarosság érzékelő technológiával van felszerelve 4 különböző optikai hullámhossz (BlueBox) használatával. A fagyáspontot a megállapított mért értékek alapján számítják ki.

A készülék jellemzői Kalibrálás

Az eszközök 20 különböző kalibrációs adat tárolására képesek. Különféle tejek, pl. elemezhető teljes tejszín, sovány tej, tejszín stb. Változtathat egyik termékről a másikra anélkül, hogy új kalibrálást kellene elvégeznie.

További hullámhosszak

A fehérjét, a laktózt, a sűrűséget és az ásványi anyagokat ezenkívül egy második mérőcella segítségével határozzák meg, amely kombinált impedancia / zavarosság érzékelő technológiával van felszerelve 4 különböző optikai hullámhossz (BlueBox) használatával. A fagyáspontot a megállapított mért értékek alapján számítják ki.

A készülék jellemzői Kalibrálás

Az eszközök 20 különböző kalibrációs adat tárolására képesek. Különféle tejek, pl. elemezhető teljes tejszín, sovány tej, tejszín stb. Változtathat egyik termékről a másikra anélkül, hogy új kalibrálást kellene elvégeznie.

 

Összetevő

Mérési tartomány

Pontosság

Zsír

0.00% – 40.00%

+- 0.02%*

Fehérje

0.00% – 10.00%

+- 0.03%

Laktóz

0.00% – 10.00%

+- 0.03%

Zsírtartalom szárazanyagban

0.00% – 15.00%

+- 0.04%

Ásványi anyag (vez. képesség alapján)

0.00% – 5.00%

+- 0.02%

 

*A mérés pontossága 0-8% zsírtartalom esetében 0.02%, magasabb  zsírtartalom esetében (8-40%) pedig 0.2%

  • Hőnyomtató
  • Hőpapírtekercs hőnyomtatóhoz
  • 1 tartály öblítővízhez és tisztítószerhez
  • Tisztítószer, 1 liter
  • Tej mintatartó palack fém talp nélkül, 80 ml / PE
  • Tej mintatartó üveg fém talppal, 50 ml / PP
 
 

TOVÁBBI TERMÉKEINK