Jellemzői:

  • Mintamennyiség: 2 ml
  • Referencia-módszer a DIN / ISO / IDF 5764 szerint
  • Nagy, 7 „grafikus színes érintőképernyő
  • Megbízható új hűtési rendszer
  • Gyors üzemkészség még magas környezeti hőmérsékleten is (maximum kb. 34 ° C).
  • Könnyen használható, gyors, pontos és robusztus- A műveletet az érintés vezérli képernyőn a kívánt nyelven. Német és angol nyelven jelenleg elérhetőek.
  • A tényleges beállítástól függően legfeljebb 40 minta óránként mérhető.
  • Sokoldalú: A CryoStar soros csatlakozással rendelkezik a szabványos nyomtatókhoz és az USB porthoz is csatlakoztatható A mért értékeket az USB-meghajtóhoz lehet menteni a további feldolgozás céljából.
  • Hűtési idő: kb. 15 perc.
  • A kalibrálás automatikusan elvégezhető.
  • Nyomtató: opcionális, párhuzamos típusú hőnyomtató

 

 

A tejmintát szivattyú segítségével szívja a mérőcellákba. Mind a zsírtartalmat, mind az SNF -et hőmérő hatások (RedBox) segítségével határozzák meg.

 

További hullámhosszak

A fehérjét, a laktózt, a sűrűséget és az ásványi anyagokat ezenkívül egy második mérőcella segítségével határozzák meg, amely kombinált impedancia / zavarosság érzékelő technológiával van felszerelve 4 különböző optikai hullámhossz (BlueBox) használatával. A fagyáspontot a megállapított mért értékek alapján számítják ki.

A készülék jellemzői Kalibrálás

Az eszközök 20 különböző kalibrációs adat tárolására képesek. Különféle tejek, pl. elemezhető teljes tejszín, sovány tej, tejszín stb. Változtathat egyik termékről a másikra anélkül, hogy új kalibrálást kellene elvégeznie.

További hullámhosszak

A fehérjét, a laktózt, a sűrűséget és az ásványi anyagokat ezenkívül egy második mérőcella segítségével határozzák meg, amely kombinált impedancia / zavarosság érzékelő technológiával van felszerelve 4 különböző optikai hullámhossz (BlueBox) használatával. A fagyáspontot a megállapított mért értékek alapján számítják ki.

A készülék jellemzői Kalibrálás

Az eszközök 20 különböző kalibrációs adat tárolására képesek. Különféle tejek, pl. elemezhető teljes tejszín, sovány tej, tejszín stb. Változtathat egyik termékről a másikra anélkül, hogy új kalibrálást kellene elvégeznie.

 

Összetevő

Mérési tartomány

Pontosság

Zsír

0.00% – 40.00%

+- 0.02%*

Fehérje

0.00% – 10.00%

+- 0.03%

Laktóz

0.00% – 10.00%

+- 0.03%

Zsírtartalom szárazanyagban

0.00% – 15.00%

+- 0.04%

Ásványi anyag (vez. képesség alapján)

0.00% – 5.00%

+- 0.02%

 

*A mérés pontossága 0-8% zsírtartalom esetében 0.02%, magasabb  zsírtartalom esetében (8-40%) pedig 0.2%

  • „A” kalibrálási standard (-0.408°C)
  • „B” kalibrálási standard (-0.512°C)
  • Mintacsövek-50 db
  • Thermal nyomtató
  • Pipetta
  • Pipetta hegyek
  • Mintaállvány
  • 12V csatlakozó kábel
  • Napenergia ellátás
  • Szoftver
 
 

TOVÁBBI TERMÉKEINK