Jellemzői:
- Mintamennyiség: 2 ml
- Referencia-módszer a DIN / ISO / IDF 5764 szerint
- Nagy, 7 „grafikus színes érintőképernyő
- Megbízható új hűtési rendszer
- Gyors üzemkészség még magas környezeti hőmérsékleten is (maximum kb. 34 ° C).
- Könnyen használható, gyors, pontos és robusztus- A műveletet az érintés vezérli képernyőn a kívánt nyelven. Német és angol nyelven jelenleg elérhetőek.
- A tényleges beállítástól függően legfeljebb 40 minta óránként mérhető.
- Sokoldalú: A CryoStar soros csatlakozással rendelkezik a szabványos nyomtatókhoz és az USB porthoz is csatlakoztatható A mért értékeket az USB-meghajtóhoz lehet menteni a további feldolgozás céljából.
- Hűtési idő: kb. 15 perc.
- A kalibrálás automatikusan elvégezhető.
- Nyomtató: opcionális, párhuzamos típusú hőnyomtató
A tejmintát szivattyú segítségével szívja a mérőcellákba. Mind a zsírtartalmat, mind az SNF -et hőmérő hatások (RedBox) segítségével határozzák meg.
További hullámhosszak
A fehérjét, a laktózt, a sűrűséget és az ásványi anyagokat ezenkívül egy második mérőcella segítségével határozzák meg, amely kombinált impedancia / zavarosság érzékelő technológiával van felszerelve 4 különböző optikai hullámhossz (BlueBox) használatával. A fagyáspontot a megállapított mért értékek alapján számítják ki.
A készülék jellemzői Kalibrálás
Az eszközök 20 különböző kalibrációs adat tárolására képesek. Különféle tejek, pl. elemezhető teljes tejszín, sovány tej, tejszín stb. Változtathat egyik termékről a másikra anélkül, hogy új kalibrálást kellene elvégeznie.
További hullámhosszak
A fehérjét, a laktózt, a sűrűséget és az ásványi anyagokat ezenkívül egy második mérőcella segítségével határozzák meg, amely kombinált impedancia / zavarosság érzékelő technológiával van felszerelve 4 különböző optikai hullámhossz (BlueBox) használatával. A fagyáspontot a megállapított mért értékek alapján számítják ki.
A készülék jellemzői Kalibrálás
Az eszközök 20 különböző kalibrációs adat tárolására képesek. Különféle tejek, pl. elemezhető teljes tejszín, sovány tej, tejszín stb. Változtathat egyik termékről a másikra anélkül, hogy új kalibrálást kellene elvégeznie.
Összetevő |
Mérési tartomány |
Pontosság |
Zsír |
0.00% – 40.00% |
+- 0.02%* |
Fehérje |
0.00% – 10.00% |
+- 0.03% |
Laktóz |
0.00% – 10.00% |
+- 0.03% |
Zsírtartalom szárazanyagban |
0.00% – 15.00% |
+- 0.04% |
Ásványi anyag (vez. képesség alapján) |
0.00% – 5.00% |
+- 0.02% |
*A mérés pontossága 0-8% zsírtartalom esetében 0.02%, magasabb zsírtartalom esetében (8-40%) pedig 0.2%
- „A” kalibrálási standard (-0.408°C)
- „B” kalibrálási standard (-0.512°C)
- Mintacsövek-50 db
- Thermal nyomtató
- Pipetta
- Pipetta hegyek
- Mintaállvány
- 12V csatlakozó kábel
- Napenergia ellátás
- Szoftver