PROBLÉMÁJA VAN A TŐGYGYULLADÁSSAL?

ÖNT IS ÉRDEKLIK AZ ÚJ, HATÉKONY MEGOLDÁSOK, AMELYEKKEL KÖNNYEBB, KÍMÉLETESEBB FEJÉST LEHET ELÉRNI?

MINDEZT ALACSONY KÖLTSÉG MELLETT?

 Full-Laval izraeli vállalat 1995 óta  innovatív fejőberendezés-alkatrészek, speciális fejőkészülékek fejlesztésére és gyártására specializálódott, különös tekintettel a nagy termelőképességű állományok kiszolgálására. Termékeit szinte az egész világon, az összes fejlett tejtermeléssel rendelkező országban eredményesen használják.

Kétféle típusú kollektort szabadalmaztattak – a Visi-Claw és a Free-Flow – mindkettő változat rendkívül erős, tartós, átlátszó, szinte törhetetlen műanyagból készül, lehetővé téve a fejő számára, hogy folyamatosan megfigyelje a tej áramlását. Különlegessége, hogy a speciális áramlástechnikai kialakítás meggátolja a tőgynegyedek közötti „keresztfertőződést” – így a tőgygyulladás nem terjedhet tovább.

 

 
 
Bármilyen rendszerű fejőgépre, fejőházi alkalmazásra biztosít megoldást, abban az esetben amikor a teheneket hátulról kell fejni.
 
Minimális terpesztésű kollektorcsonkok garantálják a rendkívül könnyű készülék felhelyezhetőséget.
A szinte törhetetlen, átlátszó műanyag kollektor biztosítja. hogy minden irányból jól lehessen látni a tej áramlását, lehetővé téve a tejtermelő számára, hogy a fejés során ellenőrizze a fejés menetét.
 

A forradalmian új „Free-Flow” nagy térfogatú fejőkészüléket (450ccm) úgy tervezték, hogy mind az aszimmetrikus (első-hátsó), mind a normál tőggyel rendelkező tehenek is jól fejhetőek legyenek.

Képes több, mint 7 liter tej/perc mennyiséggel fejni, anélkül, hogy túlcsordulna.
A kollektorfedél négy különböző pozícióba forgatható : hátsó fejés, elülső fejés, jobb oldali fejés, bal oldali fejés.
A csavarodás, feszülés, felcsúszás így elkerülhető.

MEGBÍZHATÓ BESZÁLLÍTÓT KERES?

Minőségi termékekkel, közvetlen gyártói beszerzéssel és kedvező, egyedi árakkal várjuk régi és új vevői partnereinket!

 

  • Gumi és szilikon kehelygumik – nagy választékban!
  • Hagyományos fekete gumi, speciális „O-Pure”, szilikon és PVC tömlők (tej, pulzátor, vákuum, stb.) – nagy választékban!
  • Acélbetétes átlátszó élelmiszeripari tömlők