FEJŐGÉPÉHEZ, FEJŐHÁZÁHOZ ALKATRÉSZT KERES KEDVEZŐ ÁRON?

A modern fejőházakban nagy hangsúlyt fektetnek a fejőberendezésekre, a karbantartáshoz és javításhoz szükséges jó minőségű, de kedvező árú alkatrészekre, részegységekre.

Független alkatrész beszállítóként az Agro Legato által szállított fejőgép és fejőház alkatrészek, vákuumszivattyúk, kehelygumi és tömlőzet, stb. kedvező áron javítják a fejés hatékonyságát és biztosítják a tehenek kíméletes fejését, a minőségi és hatékony tejtermelést.

 

KOLLEKTORT, VÁKUUMSZIVATTYÚT, PULZÁTORT, KELYHET VAGY KOMPLETT FEJŐEGYSÉGET KERES? SEGÍTÜNK!

 

Nálunk a DeLaval, BouMatic, Fullwood és SAC, stb. fejőházakhoz szinte mindent megtalál.

 

 
Az Agro Legato által szállított megnövelt élettartamú (+20%) kehelygumik és tömlők kedvező áron komplett megoldást nyújtanak a fejés hatékonyságának javításában és egyben biztosítják a kíméletes fejést.

Már a fejőrobotokhoz is!

Termékkínálatunkban különböző prémium minőségű utángyártott kehelygumik érhetőek el (hagyományos gumi és szilikon), kerek és háromszögletű – akár szelepelt kivitelben is, különböző típusú fejőházakhoz!
(DeLaval, BouMatic, GEA-Westfalia, SAC, Fullwood, MilkLine, Milk-Rite/InterPuls, Gascoigne-Melotte, DairyMaster, Strangko, régi Westfalia, stb.)

Tömlőválasztékunkban különböző típusok elérhetőek (tejtömlő, egyes ill. kettős pulzátor tömlő, kombinált tej és puzátor tömlő, vákuumtömlő, spirálbetétes kitárazó tömlő), speciális betétes „O-Pure” tejtömlő, stb.