Az Agro Legato története már több mint 25 éves múltra tekint vissza. A budapesti székhelyű, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú vállalkozás 1996-ban alakult. Az országban elsők között kezdte meg a tejtermelés, az állategészségügy, a szaporodásbiológia, valamint a tejfeldolgozás és a laboratóriumok integrált kiszolgálását magas minőségű termékekkel, melyeket a világ vezető vállalatai állítanak elő.

A hazai piacon felépített megbízható kapcsolati partnerséget sikerült megvalósítani más országok tekintetében is.

A vállalkozás a megalakulása óta arra törekszik, hogy nemcsak a termékek forgalmazásában, hanem a folyamatos műszaki támogatásban, szervizszolgáltatásban is az ügyfelek első számú partnere legyen. Több száz rendszeresen visszatérő ügyfél igazolja partnereink bizalmát és elégedettségét. Referenciáik között a nagyobb belföldi és külföldi cégek túlnyomó többségben vannak, bár egyszemélyes vállalkozások és kisvállalkozások is megtalálhatók.

A cég fontosnak tartja a személyes kapcsolattartást, és ezért, valamint a termékek jobb megismerése céljából oktatási bemutatókat, tanfolyamokat, konferenciákat is szerveznek. A már hagyományos kiállításokon kívül saját rendezésű szakmai napok keretében, rendszeres hírlevelekben és tájékoztatókban kerülnek bemutatásra az aktuális újdonságok.

A teljes cikkért keresse a Tejgazdasági Szemle májusi számát