FELÚJÍTOTT MŰSZEREK

3 hónapos korlátozott jótállással

Ön is tervezte, hogy bővíti műszerparkját, de eddig halogatta a legjobb ajánlatra várva?
 

Válasszon a kiválóan működő felújított tejanalizátor műszereink közül, melyekre természetesen korlátozott jótállást is vállalunk, és az eredeti ár TÖREDÉKÉÉRT az Öné lehet!

KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁS

Régebbi típusú műszere van és meghibásodott, már nem használja?

Ne dobja ki, hozza be szervizünkbe, hibafeltárást és egyeztetést követően beszámítjuk a választott analizátor árába!

 

LACTOSCOPE C3+ tejanalizátor

Tej és tejszín közvetlen mérésére alkalmas infravörös analizátor.

Mérési paraméterek:
zsír, fehérje, szárazanyag, fagyáspont
Mérési tartomány:
Zsír 0%- 55%
Fehérje 0- 15%
Szárazanyag 0- 60%
Fagyáspont 450- 600mC
Pontosság Cv 1%
Automatikus mosás és nullázás.

 

LACTOSCOPE C4 tejanalizátor

Tej és tejszín közvetlen mérésére alkalmas infravörös analizátor.

Mérési paraméterek:
zsír, fehérje, laktóz, szárazanyag
Mérési tartomány:
Zsír 0%- 55%
Fehérje 0- 15%
Laktóz 0-20%,
Szárazanyag 0- 60%
Pontosság Cv 1%
Automatikus mosás és nullázás.

FLM200 Fluorophos

Tej és tejtermékek pasztőrözési hatásfok gyors, pontos, és megbízható mérésére.

Mértékegység: FLU
(fluoreszcensz egység)
Automatikus tartományok:
Alacsony: 0-999,9 FLU/perc
Magas: 1000-9999 FLU/perc
Felbontás: 1 FLU
Automatikus nullázás

EKOMILK ESM tejanalizátor

Nyers tehén, kecske, vagy juhtej mérésére alkalmas ultrahangos analizátor

Mérési ciklus: Fecskendővel 15-18 mérés óránként.

Mérési paraméterek: Zsír, fehérje, SNF, sűrűség, hozzáadott víz (fagyáspont)

Mérési tartomány:
Zsír 0,5%-tól 9%-ig; 0,1% pontossággal
Fehérje 2%-től – 6%-ig; 0,2% pontossággal
SNF  6 %-tól 12%-ig; 0,2% pontossággal
Sűrűség 1,0260 g/cm3-től – 1,0330 g/cm3-ig; 0,0005 g/cm3 pontossággal
Idegen víz 0%-tól 60%-ig; 5% pontossággal (tájékoztató jellegű)

LactoScan SCC szomatikus sejtszámmérő analizátor

A készülék a nyerstej gyors, és alacsony költségű szomatikus sejt számlálását végzi el.

Számítógépes program elemzi a képeket, majd megszámolja, és méretek szerint osztályozza a szomatikus sejteket.

Referencia vizsgálatra is alkalmas!

Méréstartomány: 0 ÷ 1х107cells/mL
Mérési idő: 10 másodperctől 2 percig a készített képek számától függően
Megfestett tej mennyisége a mérőlemezre: 8µL

Szomatikus sejtszám/ml       *Cv%
100.000 5%
500.000 3%
1 000.000 2%

LactoScan SP50 analizátor, tejszín kalibrációval

Felhasználóbarát ultrahangos tejanalizátor tejszín mérés opcióval.

Mérési paraméterek, tartomány, pontosság:

Zsír: 0,01– 45% ±0,1%
SNF: 3-15% ±0.15%
Sűrűség: 1015–1040 kg/m3 ±0,3kg/m3
Protein: 2% – 7% ±0,15%
Laktóz: 0,01% – 6% ±0,2%
Mérési idő: 50 sec
Csatornák: tehén, UHT, tejszín

4D3 krioszkóp

Tej vizezettség vizsgálata fagyáspont mérő műszer

Mérési paraméterek:

  • Minta térfogat: 2 ml (2,5 ml)
  • Minta teljesítmény: 1 mintás
  • Leolvasás: 20 karakter, digitális
  • Mértékegység: mC, vagy mH
  • Tartomány: 0-tól -1000mC, vagy MH
  • Linearitás: ±0,5 %
  • Felbontás: ±1 mC, vagy mH
  • Ismétlés :±2 mC
  • Kommunikáció: DTE RS-232, Centronics párhuzamos port a nyomtatóhoz
  • Üzembe helyezési idő:Készenléti módból azonnal vagy bekapcsolástól 5 percen belül.
  • Teszt idő: 90 mp a Time = 30mp-s üzemmódban
  • Méretek: 32 cm x 42 cm x 29-39 cm, súly: 12 kg.

Lactoscan PFP

Ultrahangos tej analizátor tehén, juh, és UHT tej gyors és költség-hatékony beltartalom elemzésére alkalmas.

Mérési paraméterek:
Zsír 0,01%-tól 25%-ig, ±0,1%
SNF 3 %-tól 15%-ig, ±0,15%
Sűrűség 1015 kg/m3 – 1040 kg/m3-ig, ±0,3 kg/m3
Fehérje 2%-től – 7%-ig, ±0,15%
Laktóz 0,01%-tól – 6%-ig, ±0,2%
Idegen víz 0%-tól 70%-ig, ±3%
Tej fagyáspont -0,400 – -0,7000C, ±0,0010C felbontás
Sók (salts) 0,4%-tól – 1,5%-ig, ±0,05% pontossággal
Tej hőmérsékletmérés 1 -400C ±10C
Összes szárazanyag 0 – 50%-ig, ±0,17% pontossággal
Az opcióként pH mérő-hőmérővel és/vagy vezetőképesség mérővel rendelkező típusnál:
pH mérés 0,00 -14 pH, ±0,05
Vezetőképesség mérés 3 -14 mS/cm ±0,05

Lactoscan MCCW

Ultrahangos tej analizátor tehén, juhtej, és tejszín gyors és költség-hatékony beltartalom elemzésére alkalmas.

Mérési paraméterek:

Zsír 0,01%-tól 25%-ig, ±0,1%
SNF 3 %-tól 15%-ig, ±0,15%
Sűrűség 1015 kg/m3 – 1040 kg/m3-ig, ±0,3 kg/m3
Fehérje 2%-től – 7%-ig, ±0,15%
Laktóz 0,01%-tól – 6%-ig, ±0,2%
Idegen víz 0%-tól 70%-ig, ±3%
Tej fagyáspont -0,400 – -0,7000C, ±0,0010C felbontás
Sók (salts) 0,4%-tól – 1,5%-ig, ±0,05% pontossággal
Tej hőmérsékletmérés 1 -400C ±10C
Összes szárazanyag 0 – 50%-ig, ±0,17% pontossággal
Az opcióként pH mérő-hőmérővel és/vagy vezetőképesség mérővel rendelkező típusnál:
pH mérés 0,00 -14 pH, ±0,05
Vezetőképesség mérés 3 -14 mS/cm ±0,06

Agro Legato Kft.
Adatvédelmi áttekintés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

A cookie információkat az Ön böngészője tárolja és arra szolgálnak, hogy felismerje Önt, amikor visszatér a weboldalunkra, valamint segít számunkra megérteni, hogy látogatóink az oldal mely részeit tartják érdekesnek és hasznosnak.